RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Манчестер Сіті" принизив "Арсенал" в Кубку Ліги: відеоогляд

У чвертьфіналі Кубка англійської ліги "Манчестер Сіті" на виїзді розгромив "Арсенал" з рахунком 4:1 і вийшов до півфіналу. Зустріч відбулася в Лондоні на стадіоні "Емірейтс".

Рахунок був відкритий вже на третій хвилині. Українець Олександр Зінченко навісив з флангу і Габріел Жезус з близької відстані влучно пробив головою. Гості продовжували атакувати, але не використали кілька хороших моментів. На 31-й хвилині "Арсенал" несподівано зрівняв рахунок, відзначився Олександр Ляказетт, замкнув навіс з флангу. В кінці першого тайму забити міг Жезус, але бразилець не реалізував вихід сам на сам.

На початку другого тайму гості вийшли вперед завдяки помилці воротаря "Арсеналу" Рунарссона. Ріяд Марез завдав удар зі штрафного, а голкіпер не втримав м'яч у руках і він відскочив у ворота. Ще через кілька хвилині третій гол забив Філ Фоден. Арбітр зарахував гол, хоча в цьому епізоді був невеликий офсайд. На 73-й хвилині Емерік Лапорт точно пробив головою і встановив остаточний рахунок.

"Арсенал" - "Манчестер Сіті" - 1:4 (1:1)

Голи: Ляказетт (31) - Габріел Жезус (3), Марез (54), Фоден (59), Лапорт (73)

"Арсенал": Рунарссон, Колашинаць, Габріел, Соареш, Мейтленд-Найлз, Себальос, Мартінеллі (Пепе, 49), Віллок, Ель-Ненні (Сміт-Роу, 66), Мустафі, Ляказетт (Балогун, 77).

"Манчестер Сіті": Стеффен, Лапорт, Канселу, Рубен Діаш, Зінченко, Фоден, Фернандіньо, Бернарду Сілва (Ферран Торрес, 70), Родрі (Вокер, 77), Марез, Габріел Жезус (Агуеро, 74).

Попередження: Ель-Ненні (23), Мустафі (25), Бернарду Сілва (65).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що "Манчестер Сіті" продовжив контракт з головним тренером Хосепом Гвардіолою.