RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Бери всіх своїх і їдь: тренер "Шахтаря" розгнівав мережу, поділивши людей на "наших" і інших

Директор з футболу донецького "Шахтаря" Даріо Срна поділився думкою про життя в Києві, Львові та Харкові, чим викликав гнів користувачів мережі.

Слова хорватського фахівця призводить канал "Шахтаря" в YouTube.

"Я не ходжу багато в Києві, це не моє місто. Донецьк - мій. З дружиною люблю поїсти в ресторані, а так улюбленого місця немає. Люблю в "Оперу" поїхати, випити кави, поспілкуватися з директором нашим, там, де всі наші люди.

Ми завжди будемо вдячні Львову, Харкову, всім, хто нас підтримував у важкі часи. Харків ближче до Донецька, більше наших людей там, набагато більше, ніж у Львові. Приїжджають люди, на матчах чемпіонату бувало 3-10 тисяч людей", - сказав Срна.

"Як же дістало це ниття. Якщо Київ не подобається, якого ви сюди приїхали?) Валите назад до Харкова, там же "більше наших людей")) Підкажу ще - Маріуполь! Там взагалі одні "ваші" люди))".

"Ваших людей" можна ще в Ростові пошукати. Який-небудь та знайдеться".

"Бери всіх своїх і їдь, сходиш в свої улюблені місця".

"Ось це про "ваші і наші люди" я теж не зрозумів. Чи не хотів би він більш детально розшифрувати те, що ляпає? Для мене, наприклад, наші - це все громадяни України. А що значить "Харків ближче до Донецьку, більше наших людей там, набагато більше, ніж у Львові?" Хто вони ці наші? Як і за якою ознакою він розрізняє громадян України? Або можливо коли він говорить "наші" це не про громадян України? Якщо так то чому ти не валішь до своїм Даріо? Чого ж ти тут страждаєш серед "не ваших"? Валі до "своїх".

"Ну так їдь. Напружують ці пусті балачки, Даріо, твій шеф несе пряму відповідальність, чому зараз ви не в Донецьку, і це знають всі".

"Бідолаха. Не життя у людини, а каторга".

"Ну і їдьте топтати терикони".

"Та й ти не особливо киянин".

"Все-таки, як людині важко... Київ не "його" місто, люди не "їх". Так-так, а де "їх" люди? В Харкові? Маріуполі? Чи в Донецьку? Так чому вони зараз в Києві? До чого це скиглення і скарги? Зрозуміло що в його уявленні, постає Донецьк зразку 2013 року, та хіба він не розуміє що зараз Донецьк виглядає, м’яко кажучи, по-іншому. Хай їздить у Донецьк, подивиться, як там зараз, і можливо його туга трошки розвіється".

"Можна подумати тебе до Києва хтось кликав, перед тобою вся Расея відкрита, вперед!" - пишуть користувачі.

Раніше повідомлялося, що захисник "Шахтаря" Сергій Кривцов показав ремонт у своїй квартирі в Києві.