RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

Всі новини

"Ювентус" перервав феноменальну серію "Мілана" в чемпіонаті: відеоогляд

У матчі 16-го туру чемпіонату Італії "Мілан" програв "Ювентусу" з рахунком 1:3. Зустріч відбулася в Мілані на стадіоні "Джузеппе Меацца".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Мілан" - "Ювентус".

Вже на 2-й хвилині рахунок міг відкрити Дібала, але його удар з близької відстані прийняв на себе захисник "Мілана". Незабаром могли відзначитися господарі, але Щесни парирував удар Кастільехо. На 16-й хвилині чудовий шанс був у К'єзи, але м'яч після його удару влучив у штангу. Втім, через пару хвилин К'єза отримав пас від Дібали, вийшов сам на сам і точно пробив у дальній кут. Після цього команди обмінялися серією небезпечних моментів, але воротарі були на висоті. В кінці тайму Калабрія приголомшливим по точності ударом відправив м'яч у верхній кут, зрівнявши рахунок. В ході гольовий атаки Чалханоглу збив Рабьо, але арбітр цього не помітив і зарахував гол.

На 61-й хвилині гостей знову вивів вперед К'єза, який оформив дубль більярдним ударом в нижній кут. Через кілька хвилин Бентанкур мав отримати другу жовту картку, але арбітр пошкодував "Ювентус" і не видалив хавбека. На 76-й хвилині Маккенні забив третій гол після пасу Кулушевскі і зняв всі питання про переможця.

"Мілан" зберіг перше місце, маючи в активі 37 очок. "Ювентус" з 30 очками піднявся на четверте місце.

Таким чином, "Ювентус" перервав серію "Мілана" з 27 матчів поспіль без поразок.

"Мілан" - "Ювентус" - 1:3 (1:1)

Голи: Калабрія (40) - К'єза (18, 61), Маккенні (76)

"Мілан": Доннарумма, Тео Ернандес, К'єр (Калулу, 81), Романьйолі, Діогу Далот (Мальдіні, 81), Калабрія (Конті, 81), Хеуге (Діас, 67), Кессіе, Кастільехо, Чалханоглу, Рафаел Леау.

"Ювентус": Щесни, де Лігт, Фработта, Данило, Бонуччі, Ремзі (Бернардескі, 74), Рабьо, Бентанкур (Артур, 74), К'єза (Кулусевскі, 63), Дібала (Маккенні, 64), Роналду.

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ