RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Роналду приніс "Ювентусу" перемогу в Суперкубку Італії: відеоогляд

У матчі за Суперкубок Італії "Ювентус" обіграв "Наполі" з рахунком 2:0 і завоював почесний трофей.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Ювентус" - "Наполі".

Перший тайм проходив у невисокому темпі і небезпечних моментів практично не виникало. Найреальніший шанс упустив Петанья, який в падінні бив головою з п'яти метрів, але Щесни зміг відбити удар.

На самому початку другого тайму забити міг Бернардескі, але його удар з близької відстані виявився слабким і Оспіна зупинив м'яч на лінії воріт. Вирішальний епізод стався на 64-й хвилині. Після подачі з кутового Бакайоко зрізав м'яч у бік власних воріт і Роналду з трьох метрів розстріляв Оспіну. Через деякий час "Наполі" мав супершанс, щоб зрівняти рахунок, але Мертенс не реалізував пенальті. На п'ятій компенсованій хвилині гравці "Ювентуса" втекли в контратаку і Мората ударом у порожні ворота встановив остаточний рахунок.

"Ювентус" - "Наполі" - 2:0 (0:0)

Голи: Роналду (64), Мората (90+5)

"Ювентус": Щесни, К'єлліні, Бонуччі, Данило, Куадрадо, Артур, Бентанкур (Рабьо, 84), Кулусевскі (Мората, 84), Маккенні, К'єза (Бернардескі, 46), Роналду.

"Наполі": Оспіна, Маріу Руй (Політано, 84), Кулібалі, Манолас, Ді Лоренцо, Зелінськи, Бакайоко (Елмаз, 67), Лосано, Демме (Льоренте, 84), Інсіньє, Петанья (Мертенс, 72).

Попередження: Роналду (74), Зелінськи (89).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ