RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Шанси високі: в УАФ зробили заяву про долю апеляції по технічній поразці збірної України

Президент Української асоціації футболу (УАФ) Андрій Павелко висловив упевненість, що українська сторона має хороші шанси домогтися успіху в оскарженні рішення Апеляційного комітету УЄФА про технічну поразку збірної України в скасованому матчі Ліги націй проти Швейцарії.

Про це глава УАФ заявив в ефірі телеканалу "Футбол 1".

"Я впевнений, що наша збірна зробила все можливе, щоб гра зі Швейцарією відбулася. Я вдячний гравцям і тренерському штабу, що до кінця йшли до мети. Наше завдання - повернути в спортивне русло це питання. Не можу зараз розкривати багато наших юридичних моментів, але шанси дуже великі. Упевнений, що ми залучимо всі наші доводи, вони у нас готові. Можу сказати уболівальникам, що наша позиція сильна і впевнена", - сказав Павелко.

Нагадаємо, що в збірної України стався спалах коронавирусу перед матчем зі Швейцарією. Проте, в команді було не менше 13 футболістів з негативними результатами тестів, а це є необхідною мінімальною кількістю гравців для проведення матчу. Незважаючи на це, лікар кантону Люцерн відправив збірну України на карантин в повному складі. У підсумку матч не відбувся, а в результаті технічної поразки збірна України вилетіла в дивізіон В Ліги націй.

Раніше повідомлялося, що збірна України визначилася з суперниками для підготовки до Євро-2020.