RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

"Інтер" в божевільному матчі переміг "Мілан": відеоогляд

У матчі 1/4 фіналу Кубка Італії "Інтер" обіграв "Мілан" з рахунком 2:1, забивши вирішальний гол на 98-й хвилині.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Інтер" - "Мілан".

Зустріч почалася з атак "Мілана". Непогані моменти для взяття воріт мали Леау і Ібрагімович, але їх ударам не вистачило точності. В середині тайму відзначитися міг Лукаку, але його удар з близької відстані відбив Тетерушану. На 32-й хвилині Ібрагімович увірвався в штрафний "Інтера" і з 15 метрів точно пробив в дальній кут. Незабаром рахунок міг зрівняти Санчес, але Томорі після його удару вибив м'яч з порожніх воріт. У кінцівці таймі ледь не побилися Ібрагімович і Лукаку, але їм перешкодили одноклубники.

З початку другого тайму перевагу захопив "Інтер", але голкіпер "Мілану" кілька разів врятував свою команду. На 58-й хвилині Ібрагімович порушив правила в центрі поля і отримав другу жовту картку, яка привела до його видалення. Незабаром Барелла заробив пенальті, який реалізував Лукаку. Через кілька хвилин травму отримав головний арбітр і сталася рідкісна в футболі заміна судді. "Інтер" продовжував тиснути, але міланців продовжував виручати голкіпер. Через численні паузи арбітр додав у другому таймі цілих 10 хвилин. На 98-й хвилині перемогу "Інтеру" приніс Еріксен, який завдав прекрасного удару зі штрафного.

У півфіналі "Інтер" зіграє з переможцем пари "Ювентус" - СПАЛ.

"Інтер" - "Мілан" - 2:1 (0:1)

Голи: Лукаку (71, з пенальті), Еріксен (108) - Ібрагімович (32)

"Інтер": Ганданович, Шкріньяр, де Врей, Коларов (Янг, 90), Дарміан (Хакимі, 46), Відаль, Барелла, Перішич (Мартінес, 67), Брозовіч (Еріксен, 88), Санчес, Лукаку.

"Мілан": Тетерушану, Діогу Далот, К'єр (Томорі, 20), Тео, Романьйолі, Кессіе, Салемакерс (Кастільехо, 85), Мейте, Браим Діас (Ребич, 60), Ібрагімович, Рафаел Леау (Крунич, 85).

Попередження: К'єр (17), Ібрагімович (45), Лукаку (45), Брозовіч (52), Ребич (64).

Вилучення: Ібрагімович (58).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ