RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Український клуб здобув найважливішу перемогу в Кубку Європи

У матчі 2-го туру баскетбольного Кубка Європи український "Київ-Баскет" добився перемоги над австрійським "Капфенбергом" з рахунком 61:51. Поєдинок відбувся в Болгарії на "Арені Самоков".

Український клуб захопив перевагу зі стартовим свистком і виграв першу чверть з перевагою в 11 очок. У другому ігровому відрізку "Київ-Баскет" продовжував контролювати хід зустрічі і в певний момент відірвався на 18 очок, але супернику до перерви вдалося скоротити відставання до "-14". У третій чверті хід зустрічі не змінився - українці періодично збільшували відрив, а суперник скорочував відставання. Австрійцям навіть вдалося виграти чверть з перевагою в три очки, але на заключний перерву команди пішли за рахунку 46:35 на користь "Київ-Баскет". У заключному ігровому відрізку кияни не дали супернику жодних шансів повернутися в гру, контролюючи розрив в рахунку в межах 10-12 очок.

Завдяки перемозі "Київ-Баскет" вийшов на перше місце в турнірній таблиці групи В.

У заключному турі український клуб зустрінеться з болгарським "Рилски Спортист". Поєдинок відбудеться завтра, 29 січня, і розпочнеться о 18:00.