RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

"Інтер" здобув яскраву перемогу в міланському дербі: відеоогляд

У матчі 23-го туру чемпіонату Італії "Інтер" розгромив "Мілан" з рахунком 3:0.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Мілан" - "Інтер".

"Інтер" відкрив рахунок на початку матчу. Лукаку виконав навіс у воротарський майданчик і Мартінес ударом головою переправив м'яч у ворота. Незабаром зрівняти рахунок міг Ібрагімович, але з його ударом п'ятою впорався Ганданович. На 30-й хвилині хороший момент упустив Ернандес, який з 15 метрів пробив поруч зі штангою. Другий тайм почався з потужного тиску "Мілана". Протягом хвилини двічі міг забивати Ібрагімович, а також момент мав Тоналі, але Ганданович у всіх трьох епізодах врятував команду. Відбивши натиск "Мілану" "Інтер" використовував свій момент. На 57-й хвилині Мартінес замкнув простріл Перішіча. В середині тайму Лукаку зробив силовий прохід і з меж штрафного поцілив у ближній кут, знявши всі питання про переможця.

"Інтер", набравши 53 очка, лідирує в турнірній таблиці чемпіонату Італії. "Мілан" з 49 очками займає другу позицію.

"Мілан" - "Інтер" - 0:3 (0:1)

Голи: Мартінес (5, 57), Лукаку (66)

"Мілан": Доннарумма, Калабрія, К'єр, Романьйолі, Тео, Салемакерс (Рафаел Леау, 67), Тоналі (Мейте, 67), Чалханоглу, Кессіе, Ребич, Ібрагімович (Кастільехо, 75).

"Інтер": Ганданович, Шкріньяр, Бастоні, де Врей, Хакимі (Янг, 83), Еріксен (Гальярдіні, 78), Барелла (Відаль, 86), Брозовіч, Перішич (Дарміан, 78), Мартінес (Санчес, 79), Лукаку.

Попередження: К'єр (12), Хакимі (22), Салемакерс (56).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм