RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Спорт

Новини

21 вересня

Всі новини

Команда Малиновського програла "Реалу" в першій битві 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів

У першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів італійська "Аталанта" на своєму полі програла мадридському "Реалу" з рахунком 0:1.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Аталанта" - "Реал".

Команди почали матч обережно і небезпечні моменти практично не виникали. На 17-й хвилині "Аталанта" залишилася вдесятьох через вилучення Фройлера, який збив Менді. Після цього італійський клуб всією командою відійшов до своїх воріт і сконцентрувався на обороні. В середині тайму хороший момент мав Начо, але він не влучив по воротах після удару з гострого кута. На останніх секундах тайму мав забивати Варан, але м'яч після його удару з близької відстані влучив у Голліні. На початку другого тайму міг відзначитися Вінісіус, але бразилець не забив з п'яти метрів. Єдиний гол був забитий в кінцівці зустрічі. Менді виконав шикарний обвідний удар здалеку і м'яч влетів у кут.

Матч-відповідь відбудеться в Іспанії 16 березня.

"Аталанта" Італія - "Реал" Іспанія - 0:1 (0:0)

Гол: Менді (86)

"Аталанта": Голліні, Меле (Паломіно, 85), Ромеро, Толой, Гозенс, Фройлер, де Рон, Пессіна, Гімшіті, Мюріель (Ілічич, 56; Малиновський, 86), Сапата (Пашаліч, 30).

"Реал": Куртуа, Менді, Варан, Начо, Кроос, Каземіро, Вінісіус Жуніор (Маріано Діас, 57), Іско (Дуро, 76), Асенсио (Аррібас, 76), Модріч, Васкес.

Попередження: Каземіро (23), Менді (55), Гозенс (71).

Вилучення: Фройлер (17).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм