RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

"Шахтар" вийшов в 1/8 фіналу Ліги Європи

У матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи донецький "Шахтар" обіграв ізраїльський "Маккабі" з рахунком 1:0 і вийшов в наступний раунд турніру.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Шахтар" - "Маккабі".

"Шахтар" захопив ініціативу з перших хвилин і створив кілька небезпечних моментів. Хороші можливості упустили Матвієнко і Марлос. Але з 30-ї хвилини ініціативу несподівано перехопили гості. На 35-й хвилині Мораес після подачі з кутового несподівано пробив по своїм воротам, але "Шахтар" в блискучому стилі врятував Трубін. Через кілька хвилин "Шахтар" врятувало тільки диво. Пешич і Перець протягом декількох секунд пробили в поперечину і штангу. На початку другого тайму гостям нарешті вдалося відправити м'яч у сітку воріт "Шахтаря", але гол був відмінений через фол в атаці з боку Пешича. Єдиний гол був забитий в середині другого тайму. Тете заробив пенальті, який реалізував Мораес. Після цього команди вже догравали матч і "Шахтар" втримав перемогу.

ШАХТАР - МАККАБІ: ВІДЕО ГОЛУ

За сумою двох зустрічей український клуб переміг з рахунком 3:0 і завоював путівку в 1/8 фіналу.

"Шахтар" Україна - "Маккабі" Тель-Авів Ізраїль - 1:0 (0:0) - перший матч - 2:0

Гол: Мораес (67, пенальті)

"Шахтар": Трубін, Вітао (Корнієнко, 78), Матвієнко, Кривцов, Додо, Тайсон (Коноплянка, 78), Алан Патрік, Соломон (Тете, 46), Майкон, Марлос (Маркос Антоніо, 46), Мораес (Фернандо Педро , 78).

"Маккабі": Тененбаум, Саборіт, Жералдеш, Ернандес, Тібі, Голаса (Рікан, 77), Глазер, Бен Хаїм (Герреро, 68), Перець, Хозез (Бітон, 77), Пешич (Блекмен, 68).

Попередження: Вітао (33).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм