RU  UA

Сидиш і молишся, коли тебе відпустить: знаменита українська автогонщиця розповіла про досвід вживання наркотиків

Відома українська автогонщиця Інеса Тушканова в інтерв'ю "Апострофу" розповіла, що вона пробувала різні наркотики, але їй не сподобався цей досвід.

"Раніше я пила й палила, навіть пробувала легкі наркотики, але зараз ні. Я не розумію, як можна висіти на цигарках, як можна не могти кинути палити, як можна впиватися алкоголем, коли у світі стільки всього цікавого. Настільки незалежна від речей, які в принципі викликають залежність, і наскільки залежна, як людина, яка шалено любить машини.

Я людина, яка дуже любить пізнавати. Я все пробую і визначаю - що для мене, а що ні. Я пробувала багато наркотиків, і я чітко зрозуміла - це не моє. Я емоційна, жива, а вони мене гасять. Я пробувала MDMA, кокаїн, амфетамін, траву, шоколад, кекси з травою - це взагалі жах. Це просто якась жесть, ти сидиш і молишся, коли тебе відпустить, і думаєш, що більше ніколи в житті", - сказала Тушканова.

Тушканова ставала переможницею був Кубка Києва, Кубка Росії, займала друге і третє місця на чемпіонаті Латвії і чемпіонаті Литви, брала участь в різних етапах чемпіонату Європи з ралі. Крім автогонок є фотомоделлю.

Читайте детальніше в матеріалі "Апострофа":Будь-яку жінку дуже просто завоювати і для цього не потрібен мільйон - чемпіонка з автоспорту Інеса Тушканова.

Раніше повідомлялося, що Тушканова розповіла про своє ставлення до Росії.