RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Камбека не сталося: ПСЖ вибив "Барселону" з Ліги чемпіонів

У матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів ПСЖ зіграв внічию з "Барселоною" з рахунком 1:1 і за сумою двох зустрічей вийшов до чвертьфіналу.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу ПСЖ - "Барселона".

Шанси гостей після поразки з великим рахунком у першому матчі виглядали примарними, але, незважаючи на це, "Барселона" потужно почала матч-відповідь. Особливо добре виглядав Дембеле, який регулярно обігравав опонента на фланзі, вривався в штрафний і небезпечно бив. В середині тайму чудовий момент мав Дест, але м'яч після його удару і торкання руки Наваса влучив у поперечину. А потім пенальті в свої ворота "привіз" Лангле, який збив Ікарді, хоча м'яч уже летів в руки тер Штегену. Рахунок з пенальті відкрив Мбаппе. Через кілька хвилин Мессі неймовірним ударом здалеку відновив рівновагу. У кінцівці тайму пенальті був призначений вже у ворота ПСЖ, але Мессі не зумів переграти Наваса. Можливо, саме нереалізований пенальті вплинув на гравців "Барселони" і в другому таймі вони атакували вже не так активно. У підсумку матч завершився внічию, яка вивела ПСЖ в наступний раунд.

ПСЖ Франція - "Барселона" Іспанія - 1:1 (1:1) - перший матч - 4:1

Голи: Мбаппе (30, пенальті) - Мессі (37)

ПСЖ: Навас, Кімпембе, Курзава (Діалло, 46), Маркіньос, Флоренці (Дагба, 77), Паредес, Верратті, Гуйє (Данилу Перейра, 59), Дракслер (Ді Марія, 59), Мауро Ікарді, Мбаппе.

"Барселона": тер Штеген, Дест (Трінкау, 66), Альба, Мінгеса (Фірпо, 35), Лангле, де Йонг, Бускетс (Пьянич, 78), Педрі (Моріба, 79), Дембеле (Брейтуейт, 79), Грізманн , Мессі.

Попередження: Курзава (8), Мінгеса (25), Лангле (30), де Йонг (38), Гуйє (50), Паредес (50).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм