RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Це оголошена війна: "Динамо" заборонили проводити матчі на легендарному домашньому стадіоні

Комітет Української асоціації футболу (УАФ) зі стадіонів заборонив проведення матчів чемпіонату України на стадіоні "Динамо" імені Лобановського в Києві.

Про це повідомив журналіст Артем Франков в своєму Telegram-каналі.

"Комітет на віртуальному засіданні ухвалив: заборонити проведення матчів УПЛ на київському стадіоні "Динамо" імені Лобановського. Формальна причина: все з мішка, від безпеки, до якості поля", - написав Франков.

Втім, на думку журналіста, справжня причина криється не в якості поля, а в помсті УАФ деяким клубам. Стадіон використовує не тільки "Динамо", але і донецький "Олімпік", чернігівська "Десна" і волочиський "Агробізнес".

"Питання в тому, що це тупа, як глава цього комітету ФФУ, помста. Будь-хто прекрасно знає, що при суворій перевірці нам доведеться закрити всі стадіони в країні - недоліки знайдуться, було б бажання, особливо якщо зробити акцент на певних речах. Так, це війна. Оголошена війна. Війна ФФУ проти частини - поки частини - клубів. Чому поки що? та тому що так чи інакше зачепить усіх, в тому числі і той, хто так чи інакше, воленс-неволенс взяв участь у всьому цьому", - додав Франков.

Нагадаємо, раніше президент донецького "Олімпіка" Владислав Гельзін обматюкав арбітрів після закінчення матчу 17-го туру чемпіонату України з донецьким "Шахтарем" (0: 1). Через пару днів Гельзін заявив, що в український футбол "повернулося системне беззаконня".