RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Сьогодні стало краще: в "Шахтарі" зробили гучну заяву після суддівського скандалу в матчі чемпіонату України

Прес-служба донецького "Шахтаря" виступила із заявою після суддівського скандалу в матчі чемпіонату України з "Олімпіком" (1:0).

Заява "гірників" наводить Tribuna, в ньому представники донецького клубу відзначили поліпшення в якості суддівства.

"За останні роки була проведена велика робота по підвищенню рівня арбітражу. Однозначно, сьогодні суддівство стало краще. Але, на жаль, є ще над чим працювати. Крім якості суддівства, яку потрібно продовжувати поліпшувати, є проблема з тиском на суддів з боку деяких клубів і стимулюванням. Потрібно кардинально виключити будь-який вплив на прийняття суддями рішень. Вони можуть помилятися, і помилки - це частина футболу. Ми виступаємо за абсолютне невтручання в роботу суддівського корпусу, все повинно вирішуватися виключно в рамках fair-play", - йдеться в заяві .

У матчі "Олімпік" - "Шахтар" арбітр відмінив гол в ворота "гірників". Скандальний епізод стався на 38-й хвилині. Після подачі з кутового м'яч залетів у ворота, але арбітр зафіксував положення "поза грою", хоча при подачі з кутового офсайд не фіксується.

Нагадаємо, що раніше президент "Динамо" Ігор Суркіс голосно розкритикував роботу арбітрів в матчах української Прем'єр-ліги.

Раніше повідомлялося, що президент донецького "Олімпіка" Владислав Гельзін заявив про повернення в український футбол системного свавілля.