RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Києві буде тільки проба: експерти зробили прогнози на результат матчу "Динамо" - "Вільярреал"

Відомі футбольні експерти зробили прогнози на результат першого матчу 1/8 фіналу Ліги Європи між київським "Динамо" і іспанським "Вільярреалом".

ДИНАМО - ВІЛЬЯРРЕАЛ: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЮ

Колишній нападник "Динамо" Олег Саленко висловив думку, що переможець протистояння визначиться тільки в матчі-відповіді в Іспанії.

"Від матчу з "Брюгге" гра з "Вільярреалом" буде відрізнятися дуже сильно. Це все-таки різні стилі футболу зараз. Футбол же відрізнятися не буде, тому що "Динамо" не буде грати першим номером. Ми бачимо, як Луческу підходить до таких ігор, він просто буде вичікувати відповідний момент. Проблеми "Вільярреалу" в чемпіонаті Іспанії змусять Емері зробити повністю ставку на Лігу Європи. Все буде вирішуватися в Іспанії, на "Олімпійському" буде тільки проба. "Динамо" буде дуже важко, але ситуація далеко не безнадійна", - наводить слова Саленко FootBoom.

Коментатор Ігор Циганик вважає, що матч буде наполегливим і завершиться внічию з рахунком 0:0.

"Складна буде гра. "Динамо" зараз б’ється на три фронти, а клуб немає такого кадрового потенціалу, щоб виграти такі перегони. Проте кияни не здаються. Я думаю, що динамівці гратимуть дуже обережно з "Вільярреалом" вдома та намагатимуться не пропустить. Це найважливіше завдання. Так, як це було з "Брюгге". Прогнозую, що гра завершиться внічию і без забитих м’ячів, - цитує Циганика "Рейтинг букмекерів".

Колишній півзахисник "Динамо" Сергій Мізін вірить, що український клуб доб'ється перемоги завдяки голу зі стандартного положення.

"Однозначно, на "Динамо" чекає непроста гра. На мій погляд, динамівці будуть діяти від оборони. Головне завдання - не пропустити і постаратися забити. Думаю, зараз буде щось схоже на протистояння киян з "Брюгге". Ризикну припустити, що господарі мінімально переможуть, а свій гол вони заб'ють зі стандарту", - наводить слова Мізіна zbirna.

Директор ДЮФШ "Динамо" імені Валерія Лобановського Олександр Іщенко висловив упевненість, що кияни зможуть дати бій грізному супернику.

"Ми давно не грали з клубом такого високого рівня. "Вільярреал" грає сам і дає грати супернику, вважаючи за найкраще атакуючий футбол. Тому, думаю, для всіх нас цей поєдинок представляє особливий інтерес. Для "Динамо" цей матч - можливість вийти на абсолютно новий рівень і підняти рейтинг клубу. Для нас важливо показати, наскільки ми зможемо зіграти з однією з найкращих команд топ-чемпіонату. Я вірю в те, що ми будемо виглядати більш ніж гідно", - сказав Іщенко в інтерв'ю офіційному сайту "Динамо".

Матч "Динамо" - "Вільярреал" відбудеться сьогодні, 11 березня. Зустріч пройде в Києві на стадіоні НСК "Олімпійський", і розпочнеться о 22:00.

Раніше повідомлялося, що "Динамо" заборонили грати на стадіоні імені Лобановського в Києві.