RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Франція - Україна - 1:1 Хроніка матчу, відео голів

У матчі 1-го туру відбіркового турніру чемпіонату світу 2022 року збірні Франції та України зіграли внічию з рахунком 1:1. Зустріч відбулася в передмісті Парижа Сен-Дені на стадіоні "Стад де Франс".

ВІДБІР ЧС-2022

Група D, 1-й тур

ФРАНЦІЯ - УКРАЇНА - 1:1 (1:0)

Голи: Грізманн (19) - Кімпембе (57, автогол)

Франція: Льоріс, Кімпембе, Варан, Люка Ернандес, Павар, Рабьо, Канте, Коман (Дембеле, 64), Жиру (Погба, 63), Мбаппе (Марсьяль, 77), Грізманн.

Україна: Бущан, Караваєв, Миколенко, Матвієнко, Зінченко, Шапаренко (Зубков, 86), Сидорчук (Коваленко, 79), Кривцов, Малиновський, Забарний, Яремчук (Мораес, 73).

Попередження: Павар (30).

1:0 - Грізманн (19)

1:1 - Кімпембе (57, автогол)

Франція і Україна проведуть між собою 11-й матч. На даний момент перевага на боці французів, які здобули шість перемог при трьох нічиїх і одній поразці. Різниця м'ячів 21-6 на користь Франції.

"Ми будемо грати офіційний матч - це інша концентрація. Я поважаю цю команду, тренера. Вони - чинні чемпіони світу, маючи такий склад і хорошу команду. Ми серйозно готуємося - у нас є план на гру. У нас є певні задумки на гру з Францією. На жаль, дуже мало часу. Виходимо з ситуації, що перший раз граємо 3 матчі - в цьому теж є складність", - сказав головний тренер збірної України Андрій Шевченко.

В останній раз Франція і Україна зустрічалися 7 жовтня 2020 року в товариському матчі. Тоді українці зазнали найбільшої поразки у своїй історії, програвши з рахунком 1:7.

Відеоогляд матчу Франція - Україна.

Разом зі збірними України і Франції в групі D також виступають команди Боснії, Фінляндії та Казахстану.