RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Україна взяла очко в битві з Францією в першому турі відбору на ЧС-2022

У матчі 1-го туру відбіркового турніру чемпіонату світу 2022 року збірна України на виїзді зіграла внічию з командою Франції з рахунком 1:1. Зустріч відбулася в передмісті Парижа Сен-Дені на стадіоні "Стад де Франс".

"Апостроф" провів онлайн трансляцію матчу Франція - Україна.

Господарі поля почали потужно і на початку зустрічі рахунок відкрити могли Мбаппе і Жиру, але їх ударам не вистачило точності. На 19-й хвилині Грізманну вдався приголомшливий обвідний удар і французи повели в рахунку. Через хвилину перевагу господарів міг збільшити Мбаппе, але він з 10 метрів пробив вище воріт. На 32-й хвилині хороший шанс був у Жиру, але м'яч після його удару головою прийшовся вище воріт.

Українцям вдалося відігратися на 57-й хвилині. Сидорчук завдав удар з 16 метрів, м'яч летів повз ворота, але влучив у ногу Кімпембе і рикошетом відлетів у ворота. Надалі французи намагалися забити переможний гол, але моменти виникали рідко. Найреальніший шанс мав Кімпембе, який на 90-й хвилині пробив головою після навісу з кутового, але м'яч прилетів в руки Бущану.

ФРАНЦІЯ - УКРАЇНА: ВІДЕО ГОЛІВ

Наступний матч у відборі ЧС-2022 збірна України проведе 28 березня на своєму полі з Фінляндією.

Франція - Україна - 1:1 (1:0)

Голи: Грізманн (19) - Кімпембе (57, автогол)

Франція: Льоріс, Кімпембе, Варан, Люка Ернандес, Павар, Рабьо, Канте, Коман (Дембеле, 64), Жиру (Погба, 63), Мбаппе (Марсьяль, 77), Грізманн.

Україна: Бущан, Караваєв, Миколенко, Матвієнко, Зінченко, Шапаренко (Зубков, 86), Сидорчук (Коваленко, 79), Кривцов, Малиновський, Забарний, Яремчук (Мораес, 73).

Попередження: Павар (30).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм