RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Це нерівний бій: британський чемпіон світу зробив несподіваний прогноз на результат поєдинку Усик - Джойс

Британський чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі на прізвисько "Циганський король" висловив думку, що в українського боксера Олександра Усика немає шансів в бою проти британця Джо Джойса.

Про це Ф'юрі заявив в інтерв'ю каналу Behind The Gloves в YouTube.

"Я не знаю, яка зараз тривалість раундів в аматорському боксі. Коли я там виступав, то ми билися чотири раунди по дві хвилини. Зараз, напевно, там проводять три раунди по три хвилини. Але це не професійний бій. Коли у тебе є 12 раундів, щоб знищити когось, то тобі не вдасться бігати і набирати очки.

Усик не зміг стримувати атаки Чісори. Можливо, я дивився інший бій, але я побачив, що Усик не міг стримувати Дерека. Але Чісора ростом 186 см і вагою 108 кг. Як Усик буде стримувати Джойса з ростом 205 см і вагою 127 кг протягом 12 раундів по три хвилини? Це нерівний бій", - сказав Ф'юрі.

34-річний Усик раніше був чемпіоном світу в першій важкій вазі (до 90,718 кг), але відмовився від титулів заради переходу в суперважку вагу. За свою кар'єру українець провів 18 боїв і здобув 18 перемог.

Раніше повідомлялося, що американський боксер Майкл Гантер критично оцінив шанси Усика домогтися успіху в суперважкій вазі.