RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Фантастична інтрига: турнірні таблиці топ-чемпіонатів після матчів 24-25 квітня

24 і 25 квітня відбулися матчі чергових турів в провідних європейських чемпіонатах. У кожному з турнірів триває запекла боротьба за призові і єврокубкові місця.

АНГЛІЯ

У Прем'єр-лізі питання з чемпіонством практично закрито. За п'ять турів до фінішу "Манчестер Сіті" на 10 очок випереджає найближчого переслідувача і практично гарантував собі титул. Другим, швидше за все, стане "Манчестер Юнайтед". Посісти третє місце хороші шанси у "Лестера". А ось за четверте місце, яке дає путівку до Ліги чемпіонів, ведеться запекла боротьба. На заповітну четверту сходинку в таблиці претендують "Челсі" (58 очок), "Вест Гем" (55), "Ліверпуль" (54) і "Тоттенгем" (53).

Найважчий календар у "Челсі". До кінця сезону лондонцям залишилося зіграти з "Фулгемом", "Манчестер Сіті", "Арсеналом", "Лестером" і "Астон Віллою". У "Вест Гема" графік матчів набагато простіше - "Бернлі", "Евертон", "Брайтон", "Вест Бромвіч" і "Саутгемптон". "Ліверпуль" зіграє з "Манчестер Юнайтед", "Саутгемптоном", "Вест Бромвіч", "Бернлі" і "Кристал Пелас". На "Тоттенгем" чекають поєдинки з "Шеффілдом", "Лідсом", "Вулвергемптоном", "Астон Віллою" і "Лестером".

Турнірна таблиця АПЛ

ІСПАНІЯ

У Ла Лізі йде запекла боротьба за чемпіонство. Вперше за багато років на титул претендують відразу чотири клуби. Лідером на даний момент є "Атлетіко", який в 33 матчах набрав 73 очки. "Реал" (71) займає друге місце, але, мабуть, головним фаворитом є "Барселона". Каталонський клуб також має в активі 71 очко, але провів на один матч менше в порівнянні з "Реалом" і "Атлетіко". Четверте місце займає "Севілья" (70), але вона є аутсайдером у чемпіонській гонці. Ключовим в гонці може стати 35-й тур, в якому "Барселона" зіграє з "Атлетіко", а "Реал" зустрінеться з "Севільєю".

"Атлетіко" до кінця сезону зіграє з "Ельче", "Барселоною", "Реалом Сосьєдад", "Осасуною" і "Вальядолідом". "Реал" зустрінеться з "Осасуною", "Севільєю", "Гранадою", "Атлетіком" і "Вільярреалом". На "Барселону" чекають поєдинки з "Гранадою", "Валенсією", "Атлетіко", "Леванте", "Сельтою" і "Ейбаром". "Севілья" проведе зустрічі з "Атлетіком", "Реалом", "Валенсією", "Вільярреалом" і "Алавесом".

Турнірна таблиця Ла Ліги

НІМЕЧЧИНА

У Бундеслізі "Баварія" за три тури до фінішу на сім очок відірвалася від найближчого переслідувача і оформить чемпіонський титул найближчим часом. Друге місце практично гарантував собі "РБ Лейпциг". А ось на ще дві лігочемпіонських путівки претендують відразу три клуби - "Вольфсбург" (57), "Айнтрахт" (56) і дортмундська "Боруссія" (55). Найпростіший календар у "Айнтрахта", якому залишилося зіграти з "Майнцем", "Шальке" та "Фрайбургом". "Вольфсбург" зустрінеться з "Уніоном", "РБ Лейпциг" і "Майнцем". Найскладніший графік у "Боруссії". На дортмундців чекають матчі з "РБ Лейпциг", "Майнцем" і "Баєром".

Турнірна таблиця Бундесліги

ІТАЛІЯ

У Серії А чемпіоном, швидше за все, стане "Інтер", якому залишилося набрати всього шість очок в п'яти матчах, щоб гарантувати собі титул. На три путівки в Лігу чемпіонів претендують чотири клуби. "Аталанта" (68) багато в чому завдяки блискучій грі Руслана Малиновського вийшла на друге місце, але клуб з Бергамо може обійти "Мілан" (66), який має гру в запасі. Також в боротьбі беруть участь "Ювентус" (66) і "Наполі" (63).

"Атапанта" має простий графік матчів, що залишилися, лише в останньому турі команда зіграє з "Міланом". На клуб Малиновського також чекають матчі з "Сассуоло", "Пармою", "Беневенто" і "Дженоа". "Мілан", крім "Аталанти", зіграє з "Лаціо", "Беневенто", "Ювентусом", "Торіно" і "Кальярі". На "Ювентус" чекають поєдинки з "Удінезе", "Міланом", "Сассуоло", "Інтером" і "Болоньєю". "Наполі" зіграє з "Торіно", "Кальярі", "Спецією", "Удінезе", "Фіорентиною" і "Вероною".

Турнірна таблиця Серії А

ФРАНЦІЯ

У Лізі 1 триває боротьба за чемпіонський титул, на який претендують "Лілль" (73), ПСЖ (72) і "Монако" (71). Перше місце в даний момент займає "Лілль", якому достатньо виграти чотири матчі, щоб стати чемпіоном. Всього на одне очко від лідера відстає ПСЖ, а на два - "Монако".

У кінцівці сезону у "Лілля" досить простий графік. "Догам" залишилося зіграти з "Ніццою", "Лансом", "Сент-Етьєном" і "Анже". ПСЖ зустрінеться з "Лансом", "Ренном", "Реймсом" і "Брестом". На "Монако" чекають поєдинки з "Ліоном", "Реймсом", "Ренном" і "Лансом". Невеликі шанси піднятися вище має "Ліон" (67), який займає четверте місце. Ліонці зіграють з "Монако", "Лорьяном", "Німом" і "Ніццою".

Турнірна таблиця Ліги 1

Раніше повідомлялося, що "Динамо" стало чемпіоном України.