RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Реал - Челсі - 1:1 Хроніка матчу, відео голів

У першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів іспанський "Реал" і англійський "Челсі" зіграли внічию з рахунком 1:1. Зустріч відбулася в Мадриді на стадіоні "Альфредо ді Стефано".

ЛІГА ЧЕМПІОНІВ

1/2 фіналу. Перший матч

РЕАЛ Іспанія - ЧЕЛСІ Англія - 1:1 (1:1)

Голи: Бензема (29) - Пулішіч (14)

"Реал": Куртуа, Карвахаль (Одріосола, 77), Мілітао, Начо, Марсело (Асенсио, 77), Каземіро, Кроос, Вінісіус Жуніор (Азар, 66), Модріч, Варан, Бензема.

"Челсі": Менді, Аспілікуета (Джеймс, 67), Рюдігер, Тіаго Сілва, Чілвел, Маунт, Канте, Пулішіч (Зіеш, 66), Жоржиньо, Крістенсен, Вернер (Хавертц, 66).

Попередження: Вінісіус Жуніор (27), Пулішіч (38), Кроос (60), Марсело (65), Варан (78).

0:1 - Пулішіч (14)

1:1 - Бензема (29)

"Реал" є 13-разовим переможцем Ліги чемпіонів і це рекорд турніру. "Челсі" один раз ставав переможцем головного європейського клубного турніру.

Команди підходять до матчу в не оптимальних складах. "Реалу" через травми не допоможуть захисники Ферлан Менді і Серхіо Рамос, півзахисники Лукас Васкес і Федеріко Вальверде. За "Челсі" не зіграє півзахисник Матео Ковачич.

"На полі все залежить від нас, а судді, як і завжди, будуть робити свою роботу. Нам потрібно думати про футбол. Якщо ми будемо думати про те, що говорять, щоб нам нашкодити, ми облажався і влаштуємо собі проблеми", - сказав головний тренер "Реала" Зінедін Зідан.

"Я на сто відсотків довіряю суддям і УЄФА, кожному арбітру на цьому рівні. Нам потрібна найкраща робота суддів, і я впевнений, що вони зроблять все можливе. Не думаю, що є якась перевага чи недолік, це залишимо для політичних дискусій. Я про це не думаю", - заявив наставник "Челсі" Томас Тухель.