RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

ПСЖ - Манчестер Сіті - 1:2 Хроніка матчу, відео голів

У першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів французький "Парі Сен-Жермен" програв англійському "Манчестер Сіті" з рахунком 1:2. Зустріч відбулася в Парижі на стадіоні "Парк де Пренс".

ЛІГА ЧЕМПІОНІВ

1/2 фіналу. Перший матч

ПСЖ Франція - МАНЧЕСТЕР СІТІ Англія - 1:2 (1:0)

Голи: Маркіньос (15) - де Брюйне (64), Марез (71)

ПСЖ: Навас, Кімпембе, Баккер, Маркіньос, Флоренці, Гуйє, Верратті, Паредес (Еррера, 83), Ді Марія (Данилу Перейра, 80), Мбаппе, Неймар.

"Манчестер Сіті": Едерсон, Стоунз, Вокер, Рубен Діаш, Канселу (Зінченко, 61), Бернарду Сілва, Гюндоган, Фоден, де Брюйне, Марез, Родрі.

Попередження: Канселу (31), Паредес (70), Неймар (74), де Брюйне (86).

Вилучення: Гуйє (77)

1:0 - Маркіньос (15)

1:1 - де Брюйне (64)

1:2 - Марез (73)

"Я дуже щасливий, що приїхав до Парижа з цією командою. Ми постараємося бути собою і перемогти. Ліга чемпіонів - найкрасивіший турнір, проте англійська Прем'єр-ліга теж дуже важлива. Всі здорові, готові і щасливі. Ми вдячні собі за можливість битися за місце в фіналі. Якщо постійно володіти м'ячем, гра буде збалансованою. Ми будемо пропускати контратаки, по-іншому просто неможливо. Якщо оборонятися дуже глибоко, Неймар, Кіліан Мбаппе, Анхель Ді Марія, Марко Верратті, Маркіньос перетворюються на грізну зброю. Вони звикли грати в матчах з суперниками, які проводять в обороні по 90 хвилин, але у них все одно виходить знаходити варіанти для перемоги. Глуха оборона - не найкращий спосіб захищатися проти такої команди", - заявив наставник" Манчестер Сіті "Хосеп Гвардіола.

"Манчестер Сіті" - одна з найкращих команд планети, у них найкращий тренер. Звичайно, це буде складніше, ніж було з "Баварією", але подивимося, хто знає. Найважливіше - це 180 хвилин, за підсумками яких вирішиться, хто вийде в фінал. Ми повинні зіграти краще", - сказав головний тренер ПСЖ Маурісіо Почеттіно.

ПСЖ і "Манчестер Сіті" зустрінуться в 4-й раз в історії. Перевагою володіє англійський клуб, який здобув одну перемогу при двох нічиїх. Різниця м'ячів 3-2 на користь англійців.

ПСЖ і "Манчестер Сіті" ще жодного разу не вигравали Лігу чемпіонів. Для паризького клубу найкращим досягнення є вихід у фінал в минулому сезоні. "Манчестер Сіті" вдруге в історії вийшов до півфіналу, але далі поки не проходив.