RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Мексиканський "Руйнівник" здобув яскраву перемогу, повернувшись в ринг через 1,5 року: билися також і на трибунах, відео

Мексиканський боксер Енді Руїс-молодший на прізвисько "Руйнівник" здобув перемогу в бою з американцем Крісом Арреолою, якого називають "Нічний кошмар". Поєдинок відбувся в місті Карсон (США) в рамках вечора боксу.

Бій тривав усі 12 раундів і завершився перемогою Руїса одноголосним рішенням суддів. На початку поєдинку перевагою володів Ареола, який у другому раунді відправив опонента в нокдаун, а потім деякий час продовжував атакувати. Втім, незабаром Ареола травмував руку і Руїс перехопив ініціативу. В одному з епізодів мексиканець проявив благородство, не ставши добивати суперника, у якого на мить відмовила рука через біль.

Рефері зарахували перемогу Руїса зі счетом117-110, 118-109 і 118-109.

На трибунах також кипіли неабиякі пристрасті. У якийсь момент бійку влаштували фанати.

31-річний Руїс здобув свою 34 перемогу при двох поразках. "Руйнівник" став знаменитим влітку 2019 року, сенсаційно нокаутувавши чемпіона світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа. Втім, через півроку Руїс програв Джошуа в реванші, а потім 1,5 року не виходив у ринг.

Раніше повідомлялося, що легендарний американський боксер Флойд Мейвезер проведе бій з блогером.