RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Відіб'ю тобі фарбу з голови: між українськими боксерами виник великий конфлікт

Український боксер Денис Берінчик посварився зі співвітчизником Іваном Редкачом і запропонував йому побитися на голих кулаках.

Конфлікт почався після того, як Берінчик в грубій формі прокоментував дивну поразку Редкача в бою з Реджі Прогрейсом. У тому поєдинку український боксер впав на канвас, демонструючи, що суперник ударив його в пах, хоча на повторі було видно, що удар припав в бік.

"Я дивився тільки кінцівку поєдинку, нарізочку. Що це було? Так фігня якась повна. Я не знаю. Нехай коментує свій дебілізм сам. Може, якось десь в стегні відчув, через лікоть пробив, десь поруч смикнуло плече і віддало нервом в шию. Шия потягнула вухо, вухо потягнуло мозочок і щось ще трапилось. Я не знаю. Просто біда. Ваня, що ти твориш, братик? Зберися", - сказав Беринчик в інтерв'ю каналу "Зе Інтерв'юер" в YouTube.

Редкач не став зволікати з відповіддю і образив Берінчика на своїй сторінці в Facebook.

"Денис де ти, а де профі бокс?! Бей бомжів, яким під 40 років, або наприклад останній твій бій з Чилі. Ти не від хорошого життя в усі тяжкі шоу йдеш, то танці, то на голі кулаки пішов. Лобов лящів принесе тобі смажених, як ти любиш. Краще взагалі рот в мою сторону не відкривай, а то не витягнеш. Навіщо тобі стрес перед боєм?" - написав Редкач.

У відповідь на це Беринчик в сторіз свого Instagram запропонував Редкачу бій.

"Давай після Лобова в Bare Knuckle Fighting Championship в 64 кг. Готовий на голих кулаках битися, вафля фарбована? Відіб'ю тобі фарбу з голови", - написав Беринчик.

Раніше повідомлялося, що колишній чемпіон світу в напівважкій вазі українець Олександр Гвоздик жорстко розкритикував Редкача.