RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

"Челсі" - переможець Ліги чемпіонів!

У фінальному матчі Ліги чемпіонів "Челсі" обіграв "Манчестер Сіті" з рахунком 1:0 і став переможцем турніру вдруге в своїй історії.

"Апостроф" провів онлайн трансляцію матчу Манчестер Сіті - Челсі.

На початку зустрічі ініціативою володів "Челсі". Два відмінні моменти мав Вернер, який двічі бив з близької відстані, але спочатку не влучив по м'ячу, а потім пробив настільки слабо, що Едерсон легко впорався з ударом. В середині тайму шанс був у Фодена, але його удар з 10 метрів в останній момент заблокував Рюдігер. У кінцівці тайму Маунт вивів сам на сам Хаверца, який з двох спроб переграв Едерсона. На початку другого тайму "Манчестер Сіті" втратив одного з лідерів бельгійця де Брюйне, який не зміг продовжити матч після жорсткого зіткнення з Рюдігером. В середині тайму Пулішіч міг забити другий гол, але з вигідної позиції пробив повз ворота. У кінцівці "Манчестер Сіті" безперервно атакував, але забити "городянам" так і не вдалося.

"Манчестер Сіті" Англія - "Челсі" Англія - 0:1 (0:1)

Гол: Хавертц (42)

"Манчестер Сіті": Едерсон, Стоунз, Рубен Діаш, Вокер, Зінченко, Фоден, Бернарду Сілва (Фернандіньо, 64), Стерлінг (Агуеро, 77), де Брюйне (Габріел Жезус, 60), Марез, Гюндоган.

"Челсі": Менді, Чілвелл, Джеймс, Рюдігер, Аспілікуета, Маунт (Ковачич, 80), Жоржиньо, Хавертц, Канте, Тіаго Сілва (Крістенсен, 39), Вернер (Пулішіч, 66).

Попередження: Гюндоган (34), Рюдігер (57).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм