RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Україна в божевільному матчі програла Нідерландам на Євро-2020

У матчі 1-го туру групового турніру чемпіонату Європи збірна України програла національній команді Нідерландів з рахунком 2:3.

"Апостроф" провів онлайн трансляцію матчу Нідерланди - Україна.

Матч почався з атак господарів і вже на п'ятій хвилині міг забити Думфріс, але його удар з близької відстані відбив Бущан. Незабаром з меж штрафного небезпечно бив Вейналдум, але м'яч полетів вище воріт. Вже на 13-й хвилині українці втратили Зубкова, який не зміг продовжити матч через травму. У кінцівці тайму знову прекрасний момент мав Думфріс, але з п'яти метрів пробив повз ворота.

На початку другого тайму Бущан невдало перервав простріл з флангу, м'яч відскочив до Вейналдума, який вразив порожні ворота. Через кілька хвилин Думфріс, можливо, сфолив на Миколенко, а потім відпасував на Вегорста, який з близької відстані розстріляв ворота українців. Незважаючи на такий важкий нокдаун, українські футболісти зуміли прийти в себе і перехопили ініціативу. На 75-й хвилині Ярмоленко приголомшливим ударом з-за меж штрафного вразив верхній кут, а ще через кілька хвилин Яремчук ударом головою зрівняв рахунок. Втім, утримати нічию українцям не вдалося. У кінцівці зустрічі Думфріс ударом головою забив переможний гол.

У другому турі Україна зіграє з Північною Македонією, а Нідерланди зустрінуться з Австрією. Матчі відбудуться 17 червня.

Нідерланди - Україна - 3:2 (0:0)

Голи: Вейналдум (52), Вегорст (58), Думфріс (84) - Ярмоленко (75), Яремчук (79)

Нідерланди: Стекеленбург, Думфріс, де Врей, Блінд (Аке, 64), ван Анхолт (Вейндал, 64), Вейналдум, де Йонг, де Рон, Тімбер, Депай, Вегорст.

Україна: Бущан, Забарний, Матвієнко, Миколенко, Караваєв, Зінченко, Сидорчук, Зубков (Марлос, 13; Шапаренко, 64), Малиновський, Ярмоленко, Яремчук.

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ