RU  UA  EN

Неділя, 7 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Спорт

Новини

Радість, карвалол і валідол: фанати відреагували на першу перемогу збірної України на Євро-2020

Українські любителі футболу відреагували на перемогу збірної України над Північною Македонією в матчі 2-го туру групового турніру чемпіонату Європи.

"Апостроф" зібрав найяскравіші коментарі з мережі.

"Перетворити нормальну гру в суцільні нерви".

"Це трешак якийсь, перший тайм радість, другий - карвалол і валідол".

"Чесно кажучи розчарування. Що тренер, який випускає кривоногого футболіста, що самі футболісти ... Ярмола і Яремчук - найкращі".

"Вимучили. Другий тайм поганий. З австрійцями буде дуже важко".

"Контрастна гра: хороший перший тайм і огидний другий. Після такої перемоги залишився неприємний осад, але ж могли і не виграти".

"Перемога є, але це валідол! Всіх з перемогою. Продовжуємо боротьбу, але таке творити не можна посля 2:0 в першому таймі. Здалося рівень зріс у наших, але трохи що посипатися могли. Добре, якщо переможемо Австрію".

"Що робили захисники, коли Жора пенальті відбив? Чому таблом торгували? У роздягальні їм люлей за таке виписати".

"І нахера була ця клоунада з симуляцією? Ще один крок і гольова передача. Клоун Шапа".

"Для ура-переможців і збирачів плюсів - прекрасний матч. Для адекватних вболівальників - ганьба, піжонство і безхарактерність, а не матч".

"Як треба не вірити в свого воротаря, щоб при відбитому пенальті на добивання йшли 3 македонця, а всі наші курили бамбук!"

"Не думав, що навіть в перерви такого поєдинку зустріч стільки негативу в коментарях. Люди, ми коли в останній раз на Євро перемагали?" - пишуть користувачі.

Раніше повідомлялося, що українські фанати заспівали "Червону Руту" в Бухаресті перед матчем Україна - Північна Македонія.