RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Україна зганьбилася у вирішальному матчі Євро-2020

У матчі 3-го туру групового турніру чемпіонату Європи збірна України програла національній команді Австрії з рахунком 0:1.

"Апостроф" провів онлайн трансляцію матчу Україна - Австрія.

Незважаючи на скромну різницю в рахунку, українці повністю провалилися по грі. Після перерви статистика ударів була 13-1 на користь австрійців. Єдиний гол був забитий в середині першого тайму. Після подачі з кутового Баумгартнер випередив всіх і переправив м'яч у ворота. Українці за весь матч створили лише один небезпечний момент, але голкіпер австрійців відбив удар Шапаренко з меж штрафного. При цьому Австрія могла неодноразово довести рахунок до розгромного.

Україна, набравши три очки, посіла третє місце в групі С. Тепер доля українців буде залежати від інших матчів. Австрія з шістьма очками посіла друге місце і вийшла в 1/8 фіналу, де зіграє з Італією.

Україна - Австрія - 0:1 (0:1)

Гол: Баумгартнер (21)

Україна: Бущан, Матвієнко, Миколенко (Бесєдін, 85), Караваєв, Забарний, Зінченко, Шапаренко (Марлос, 68), Малиновський (Циганков, 46), Сидорчук, Ярмоленко, Яремчук.

Австрія: Бахманн, Хінтереггер, Драгович, Алаба, Лайнер, Забітцер, Шлагер, Лаймер (Ільзанкер, 72), Баумгартнер (Шопф, 33), Грілліч, Арнаутович.

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ