RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Схоже на брудну пляму: британська журналістка порівняла нову форму збірної України з ганчіркою

У неділю, 3 липня, Україна і Англія зустрінуться на полі Стадіо Олімпіко в Римі в битві за півфінал "Євро-2020". Під час обговорення майбутнього матчу телеведуча британської програми Good Morning Britain (GMB) Кейт Гаррауей порівняла ігрову форму збірної України з "брудною плямою".

УКРАЇНА - АНГЛІЯ: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЮ

Про це пише Daily Star.

Для розмови про матч посол України у Великій Британії Вадим Пристайко був запрошений на шоу, під час якого Гаррауей і відпустила свій дивний коментар. Вона сказала колкость у відповідь на слова українського дипломата, що українці дуже схвильовані, тому що національна збірна України вперше піднялася на таку висоту як чвертьфінал "Євро-2020".

"Не знаю, чи добре ви бачите, але на передній частині вашої футболки є карта. Її важко розгледіти. Це схоже на футболку, яку мій син піднімає з підлоги і вважає, що вона ще не дуже брудна. Це трохи схоже на брудну пляму. Ну ви розумієте, про що я, ну схоже ж трохи ", - сказала британка.

Однак більшість британців не в захваті від її висловлювання.

"Чи можете ви уявити собі галас, якби нашому послу сказали, що його країна виглядає як пляма на футболці?", - написав один з них в соцмережах.

Як писав "Апостроф", уболівальникам з Великої Британії заборонили відвідування матчу 1/4 фіналу чемпіонату між збірними України і Англії.