RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Борець приніс Україні друге "срібло" на Олімпійських іграх

Борець греко-римського стилю Парвіз Насібов завоював срібну медаль на Олімпійських іграх у Токіо.

У фіналі вагової категорії до 67 кг уродженець Азербайджану поступився іранському борцю Мохаммедреза Гераеі з рахунком 1:9.

Дивіться: Всі результати українців на Олімпіаді 4 серпня

В середині першого раунду іранець отримав очко за активність. Потім Парвіз вистояв в партері, витримавши важку атаку суперника. Іранська сторона взяла повтор, намагаючись заробити два очки за прийом, але судді не дали балів іранцю. Але в кінцівці раунду іранцю таки вдалося провести результативну атаку проти нашого борця. Іранець виграв раунд з рахунком 3:1.

На самому початку другого раунду наш борець пропустив ще одну атаку і іранець отримав чотири очки. Наш тренер взяв повтор, але судді тільки підтвердили результативні дії Гераеі.

Дивіться: Нардеп Беленюк приніс Україні першу золоту медаль на Олімпіаді-2020

У заключні хвилини другого раунду українець зробив відчайдушні спроби переламати хід бою, але в одному з епізодів вискочив за татамі. Іранець отримав 9-е очко і завершив поєдинок достроково.

Нагадаємо, що на шляху до фіналу Парвіз переміг данця Фредріка Б'єррехууса (5:1), росіянина Артема Суркова (1:1, остання результативна дія) і єгиптянина Мохамеда Ельсайєда (7:6).