RU  UA

Початок нової казки? ПСЖ готує трансфер легендарного футболіста

У вівторок, 10 серпня, французький клуб "Парі Сен-Жермен" офіційно презентує підписання Ліонеля Мессі. Аргентинець перебуває у статусі вільного агента після завершення контракту з "Барселоною".

Подробиці - у сюжеті Апостроф News о 12:00 на Апостроф TV.

За даними ЗМІ, паризька команда вже орендувала Ейфелеву вежу. Востаннє таке робили, коли підписали контракт з найдорожчим футболістом у світі – Неймаром.

Про завершення переговорів з Мессі повідомив брат власника ПСЖ. Напередодні і сам футболіст попрощався з "Барселоною", де виступав 17 сезонів.

Під оплески і зі сльозами на очах Мессі розповів, що погодився навіть на зменшення зарплатні удвічі. Втім фінансові правила іспанського чемпіонату не дозволили заявити його у список команди. Каталонський клуб заборгував чималу суму.

"Не знаю, чи зможу я говорити. У ці дні я багато думав про те, що сказати. Правда в тому, що нічого не вийшло. Я був пригнічений. Після стількох років, після життя, прожитого тут, мені дуже складно йти. Я не був готовий до цього. Не вірю в те, що це відбувається насправді. Минулого року я хотів піти, але зараз я хотів залишитися, хотів жити у своєму будинку. Це те, чого я хотів найбільше. Продовжувати насолоджуватися життям в Барселоні, спортом, повсякденним життям", - наголосив Мессі.

Контракт Мессі з "Барселоною" завершився 30 червня.