RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Душевно сказала "дякую": олімпійська призерка віддала тренеру зароблену в Токіо квартиру

Бронзова призерка Олімпійських ігор 2020 з боротьби вільним стилем Ірина Коляденко вирішила віддати подаровану їй державою квартиру в Ірпені під Києвом своєму тренеру - Володимиру Яременку.

Про це 22-річна спортсменка написала в своєму блозі в Instagram.

За словами дівчини, її життя склалося так, що вона ніколи не мала навіть своєї кімнати.

"Власне житло - це дійсно була моя мрія, не менше бажана, аніж олімпійська медаль. І от сьогодні я тримаю право власності на однокімнатну квартиру в 41 м. кв. І вже завтра я могла почати ремонтні роботи. Але .... але за всіма моїми перемогами стоїть ще одна людина. Це мій тренер, з яким я працюю на протязі восьми років, який мене не тільки тренує, а й завжди був поруч протягом усього часу", - розповіла Іра.

Вона додала, що якийсь час тренер навіть купував їй одяг.

"Його маленька дочка Тетяна та його дружина не бачать його місяцями, тому що він постійно зі мною на зборах. Знаходив кошти, щоб підтримати мене в першу чергу. Не маючи власного житла! Я дуже ціную весь вклад свого тренера у мене. Я розумію, на які жертви він йшов заради цієї перемоги", - написала призерка Токіо.

Вона поскаржилася, що в Україні тренерів залишають без уваги.

"...Але я все ж хочу сказати своєму тренеру дякую! І віддати подаровану мені квартиру заслуженому тренеру України Володимиру Васильовичу Яременку. Ви її заслужили! А я продовжую мріяти і працювати над втіленням своєї мрії. А ви мені як завжди допоможете", - підсумувала Коляденко .

Нагадаємо, "Апостроф" розповідав, скільки заробили українські спортсмени на Олімпіаді в Токіо і хто став мільйонером.