RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Міжнародний скандал: матч Аргентини і Бразилії перервали через дуже незвичайну причину

Матч між збірними Бразилії та Аргентини в рамках відбіркового турніру до ЧС-2022 призупинили через підозри в порушенні антиковідного карантину аргентинськими гравцями.

Про це пише видання Чемпіонат.

Вже на 6-й хвилині матчу на полі з'явилися співробітники бразильської поліції, які намагалися затримати чотирьох гравців Аргентини за порушення карантину.

На полі зав'язався конфлікт, в ході якого захисник Аргентини Ніколас Отаменді відштовхнув людину, що з'явилася на бровці. Також є інформація, що силовики хотіли затримати і депортувати з Бразилії футболістів, що збрехали при перетині кордону.

Звинувачення в порушенні антиковідного карантину висунули Еміліано Буендії, Еміліано Мартінесу, Крістіану Ромеро і Джованні Ло Чельсо. Футболісти грають в Англійській прем'єр лізі і, згідно із законодавством Бразилії, по приїзду з Великобританії повинні відбувати 10-денну ізоляцію.

Після зупинки футбольного матчу кілька представників збірної Аргентини замкнулися в роздягальні і відмовляють пустити туди поліцейських. Долю зупиненого матчу буде вирішувати ФІФА.

Капітан збірної Аргентини Ліонелль Мессі назвав ганьбою і трагедією зрив важливого матчу в рамках відбору до ЧС-2022.

"Ми йдемо. Ми приїхали сюди з наміром грати. Прийшли, і нас ніхто не попередив, що щось має статися. Ми приїхали три дні тому, нас могли депортувати раніше. Це катастрофа", - заявив Ліонелль Мессі.

Раніше ми розповідали, що Ліонелль Мессі офіційно представлений в новому клубі.