RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Поб'ю Антоху двічі: у Усика розповіли про реванш з Джошуа

Бій-реванш між українським боксером Олександром Усиком і британцем Ентоні Джошуа може відбутися вже взимку. Пункт про проведення реваншу був прописаний в контракті.

Про це повідомив менеджер Усика Олександр Красюк під час прес-конференції в Києві.

"Реванш у нас був прописаний в контракті, він вже активований в принципі стороною Джошуа. Я пам'ятаю, коли ми з Олександром обговорювали це питання з приводу реваншу, він не засмутився, а навпаки зрадів. Він сказав: "Ха, клас. Поб'ю Антоху двічі", - зазначив менеджер Усика.

Попередньо, реванш може відбутися в лютому-березні наступного року.

"У нас є обмеження по часу, в рамках якого має відбутися реванш. Ті дати, які Едді Херн оголосив на прес-конференції після бою, що це лютий-березень, - це дійсно так. В рамках цього періоду має відбутися реванш."Олімпійський", зима, лютий. Може бути, якщо і буде +20, було б комфортно. Але я згадую перший поєдинок Олександра на стадіоні "Арена Львів". Це було 4 жовтня, якщо я не помиляюся. І температурка там була +5. Свіжо і в полотенечку, і з пледиком, і в жилеточці. Звичайно, коли на рингу, пара йде, але біля рингу сидіти було некомфортно", - згадав Красюк.

Проведенню поєдинку в Україні можуть перешкоджати різні обставини. Однак команда Усика зробить все можливе для популяризації цього виду спорту.

"У будь-якому випадку, ми працюємо над тим, щоб ... Ви ж наші фанати, наші вболівальники, наші співвітчизники. Ми так само українці, і ми хочемо, щоб в Україні проходили події такого масштабу. Є купа обставин, але ми все одно зробимо все, що від нас залежить, щоб максимально скористатися такими шансами для популяризації виду спорту", - резюмував Красюк.