RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

В Ізраїлі терористи ХАМАС застрелили відомого футболіста

Щонайменше 600 людей загинули внаслідок вторгнення бойовиків ХАМАС до Ізраїлю, а серед жертв є відомий футболіст Ліор Ассулін.

Про це пише місцеве видання The Times of Israel.

За даними журналістів, кількість жертв вторгнення ХАМАС на територію Ізраїля різко зросла - з 300 осіб до 600. Серед жертв також є відомий ізраїльський футболіст Ліор Ассулін.

Читайте також: Масакра в Ізраїлі: посольство розповіло про загиблих українців

Місцеві медіа зазначають, що Ліор Ассулін відвідав рейв електронної музики Nature Party, який проходив в одному з поселень, яке розташовано поблизу Сектора Газа. На момент смерті відомому футболісту було лише 43 роки. Ліор Ассулін професійно грав з 1997 до 2017 року. На піку кар'єри його навіть викликали на перегляд у французьку команду "Марсель", а у місцевій Першій лізі вважався одним з найкращих нападників країни.

Журналісти зазначають, що кількість жертв вторгнення бойовиків ХАМАС зростатиме, оскільки регулярні підрозділи ЦАХАЛ зачищають прикордонні райони та знаходять все більше тіл убитих мирних жителів.

Посольство США в Ізраїлі, зі свого боку, поки що відмовляється коментувати інформацію про загиблих американців та громадян Штатів, яких могли взяти в заручники. Представник дипустанови заявив, що офіційний Вашингтон уважно стежить за ситуацією, але не може оприлюднити подробиці.

Раніше ми розповідали, що в Ізраїлі зробили заяви щодо ХАМАС і оголосили стан війни.

Вас може зацікавити:

В Єгипті розстріляли автобус з ізраїльськими туристами, є загиблі: відео з місця трагедії

Яку територію в Ізраїлі зараз контролюють бойовики ХАМАС: оновлені карти

Ізраїль ліквідував в Газі лідера ХАМАС: відео з місця удару, фото