RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

Спортивний тріумф: в Білій Церкві Кубок України з вільної боротьби пройшов з рекордним трофеєм

У місті Біла Церква з 15 по 16 грудня відбувся Кубок України з вільної боротьби. Цьогорічний турнір зібрав найкращих борців країни, які продемонстрували високий рівень майстерності та незламний дух.

Яскравою особливістю цього року став унікальний трофей, створений Saxton Industrial, Inc. Цей ексклюзивний кубок, висотою 75 см та вагою 16 кг, був виготовлений з міцного алюмінієвого сплаву, покриття зі стерлінгового срібла та ручки оздоблені 22-каратним золотом. Вартість кубка становить 914 тисяч гривень, що робить його не просто символом перемоги, а й одним з найцінніших спортивних трофеїв в Україні, внесеним до Національного Реєстру Рекордів України.

"Разом з партнерами ми буквально загорілися ідеєю зробити трофей на роки! Трофей, який буде метою для кожного українського борця! Трофей, який буде легендою у спортивних династіях і спочатку буде у батька чи матері, а потім, через роки, вже у сина чи дочки", — коментує глава асоціації Спортивної боротьби Київської області Малхаз Папіашвілі.

Переможцем цього року стала команда з Івано-Франківської області, і трофей став не лише винагородою за їхні зусилля, але й символом їхнього спортивного духу та відданості.

"Ця подія є значущою для всієї спортивної спільноти України, демонструючи важливість спорту в нашому суспільстві" — зазначає Папіашвілі.

Змагання не тільки підняли планку спортивних досягнень, але й стали культурним феноменом, що відображає національний дух, витривалість та єдність. Захоплююча атмосфера змагань, підкріплена підтримкою вболівальників, відображала непохитну силу українського спорту.

"Пишаюсь, що ми змогли реалізувати цей амбітний проєкт і на роки дати ціль борцям з усієї країни! Тепер кожна область має прагнути його вибороти!", - підсумував Малхаз Папіашвілі.