RU  UA  EN

Вівторок, 2 липня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 липня

Всі новини

Франція - Бельгія: де і коли дивитись онлайн-трансляцію матчу

В понеділок 1 липня 2024 року о 19:00 за київським часом на стадії третього ігрового дня 1/8 фіналу плей-офф Євро-2024 зійдуться в протистоянні національні збірні Франції та Бельгії.

Кіліан Мбапе

Зустріч відбудеться на стадіоні «Меркур Шпіль-Арена» в Дюссельдорф, Німеччина, який вміщує в себе 47 000 тисяч глядачів.

Букмекери фаворитом матчу вважають збірну Франції. Коефіцієнт на перемогу підопічних Дідьє Дешама 1.96, тоді як показник на тріумф Бельгії 4.65. Нічийний результат оцінюється коефіцієнтом 3.25. Прохід у наступну стадію фінальної частини турніру Франція 1.43 - Бельгія 2.98.

Пряму трансляцію матчу можна буде подивитись на медіасервісі MEGOGO. На регіональних каналах Суспільного безкоштовної трансляції матчу не буде.

Також текстову онлайн-трансляцію проведе «Апостроф».

Завдяки своїм зірковим складам, поєдинок Франція - Бельгія обіцяє бути цікавим. Сумарна вартість складів оцінюється в 1,8 мільярда євро.

Маючи в своїх складах таких гравців як Мбаппе (Франція) та Кевін Де Брюйне (Бельгія), які завжди можуть зробити різницю на полі, обидві збірні стадію групового етапу пройшли не впевнено. Обидві збірні в стадію плей-офф вийшли з другого місця, Франція пропустила вперед австрійців, а Бельгія румунів.

На груповій стадії, обидві збірні не показали своїх кращих якостей на полі, Франція на цьому турнірі не забила жодного голу з гри, а в збірній Бельгії нарешті повинна посміхнутися фортуна Ромелу Лукаку, який на цьому турнірі відзначився лише однією результативною передачею, при цьому змарнувавши купу 100-відсоткових моментів і забивши три голи з офсайду.