RU  UA  EN

Субота, 6 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Спорт

Новини

Іспанія - Німеччина: анонс матчу

Матч 1/4 фіналу Євро-2024 між Іспанією та Німеччиною пройде 5 липня 2024 року о 19:00 за київським часом на «МХП-Арена» у Штутгарті, Німеччина.

Матч можна буде переглянути в прямому ефірі на медіасервісі MEGOGO.

Також текстову онлайн-трансляцію проведе «Апостроф».

Даніель КарвахальФото: uefa.com

Іспанія

Збірна Іспанії, яка є триразовим чемпіоном Європи, завжди викликає страх у своїх суперників завдяки своєму технічному стилю гри та здатності контролювати м'яч. Тренер Луїс де ла Фуенте сформував потужну команду, яка поєднує досвід ветеранів з енергією молодих зірок.

Німеччина

Німеччина, з іншого боку, також має багату історію успіхів на міжнародному рівні, включаючи чотири перемоги на Чемпіонаті світу та три на Євро. Під керівництвом тренера Юліана Нагельсманна німці прагнуть повернути собі славу та продемонструвати свій типово дисциплінований та потужний стиль гри.

Статистика особистих зустрічей

Іспанія та Німеччина зустрічалися між собою 26 разів у різних змаганнях, включаючи товариські матчі, чемпіонати Європи та світу.

Кількість зустрічей: 26

Перемоги Іспанії: 8

Перемоги Німеччини: 9

Нічиї: 9

Протистояння між Іспанією та Німеччиною завжди було напруженим і захоплюючим. Обидві команди мають велику історію успіхів на міжнародній арені і завжди демонструють високий рівень гри.

Цей матч стане зіткненням двох різних футбольних філософій: німецької організованості та іспанської техніки. Глядачі очікують напруженої боротьби та яскравих моментів. Чи зможе Німеччина використати свій фізичний стиль гри, або ж Іспанія навʼяже свою технічну перевагу - покаже лише час.

Не пропустіть цей захоплюючий поєдинок на Євро-2024!