RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Спорт

Новини

19 вересня

Всі новини

"Знищити їх": Анатолій Анатоліч висунув вимогу ФК "Динамо" Київ

Відомий український ведучий Анатолій Анатоліч висловився щодо матчу другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, який відбудеться 23 липня між київським "Динамо там сербським "Партизаном".

Свій коментар він опублікував у сторіз у Instagram.

"Я навіть не хочу - я вимагаю від "Динамо", щоб вони просто знищили цих путінських підстилок, які буквально декілька днів тому грали у Москві. Я хочу, щоб це було більше, ніж футбол, сьогодні", - заявив ведучий.

Він висловив бажання, щоб вболівальники, які змогли потрапити на цей поєдинок у Європі, показали своє ставлення до "Партизану".

"До цього багна, до цього гі*на з-під нігтів бойових бурітів, які прийшли на нашу землю. Ось хто вони такі. У мене такий настрій. Тому: "Динамо" - вперед! Слава Україні", - сказав Анатолій Анатоліч.

Тим часом пресслужба ФК "Динамо" Київ заявила про скасування усіх двосторонні заходи з "Партизаном".

"ФК "Динамо" засуджує всіх, хто допомагає Росії, зокрема, підтримує російський спорт. Особливо, коли це вчиняється представниками країн Європи, що підтримує Україну. Враховуючи це та з огляду на нещодавню участь ФК «Партизан» у змаганнях на території Росії, нами ухвалено рішення скасувати усі двосторонні заходи між клубами, що мали відбутися у контексті матчу. Також нами ухвалено рішення про відмову від присутності виїзних уболівальників на стадіонах.

Водночас, не зважаючи на результати жеребкування, наш клуб є частиною великої родини УЄФА, ми поважаємо світові футбольні принципи та традиції, поважаємо суперників і дотримуємося принципу fair-play на полі та поза його межами. Ми готові у спортивній боротьбі змагатись і перемагати будь-якого суперника. Таким чином ми доводимо європейськість і відкритість нашої країни та українського спорту", - йдеться у заяві клубу.

Головний тренер київського Динамо Олександр Шовковський перед матчем також зробив заяву щодо поїздки "Партизана" до Москви.

"Ми з величезним нерозумінням сприйняли поїздку Партизана до Москви на "братський турнір", де вони зіграли серію матчів проти місцевих клубів та висловлювали знаки солідарності з тими, хто веде проти нас агресивну та загарбницьку війну... Особливо зважаючи на чітке рішення УЄФА — виключити російські клуби з усіх міжнародних змагань, яке було ухвалене після повномасштабної агресії Росії. Ми спеціально не робили жодних публічних заяв з цього приводу, щоб не розпалювати ворожнечу перед матчем", — сказав тренер.