RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Спорт

Новини

19 вересня

Всі новини

"Вдалося заснути лише о другій ночі": Світоліна пояснила свій програш на Олімпіаді

Українська тенісистка Еліна Світоліна у складному трисетовому матчі поступилася переможниці цьогорічного Wimbledon Барбарі Крейчіковій із Чехії, завершивши виступ на Олімпійських іграх у Парижі.

Про це повідомляє пресслужба НОК України.

Спортсменка розповіла, як склалася зустріч та назвала причину поразки.

Вона зазначила, що Крейчікова - не з простих суперниць, тому припускала, що знайде моменти, які будуть допомагати їй.

"Вона знайшла їх і почала грати краще. Після цього в нас почалася дуже важка гра. На жаль, я не змогла отримати перевагу і перший сет завершився з рахунком 6:7 не на мою користь. Матч видався дуже складним. В третьому сеті не вдалося подавати так, як хотіла", - зазначила Світоліна.

Вона пояснила, що була втомлена до початку матчу, адже сили забрав попередній матч.

"Сьогодні мені вдалося заснути лише о другій ночі, тому було не дуже багато часу було для відновлення. Але я намагалась сьогодні віддати всі сили. Шкода, що їх не вистачило. Коли граєш проти топ-гравця, яким була моя суперниця, треба готуватися до складного матчу. І коли в тебе є навіть маленькі шанси проти такого топ-гравця, то треба їх використовувати. На жаль, сьогодні я не змогла скористатися ними", - додала українка.

Рахунок: Еліна Світоліна (Україна) – Барбора Крейчикова (Чехія) – 6:7 (5:7), 6:2, 4:6.

Раніше ми писали, що українська збірна під час вирішального матчу групового етапу футбольного турніру поступилася Аргентині 0:2 і також вибула з Олімпійських ігор 2024.