RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Апостроф TV

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Коли Рада голосуватиме за закон по ринку землі: названо терміни

Вже на наступному тижні український парламент може провести позачергове засідання, на якому планують проголосувати за закон про ринок землі, попередньо, це буде в четвер, 26 грудня.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на поінформовані джерела у Верховній Раді.

У свою чергу депутат від фракції "Слуга народу" Павло Халімон заявив, що парламентському комітету належить розглянути близько 5 тисяч правок, на що може піти кілька місяців.

При цьому є інформація, що народні депутати шляхом голосування встановили 30-секундний регламент на розгляд правок замість традиційних 2-3 хвилин. Таким чином, правки можуть розглянути вже до кінця наступного тижня.

"Плануємо, що на наступному тижні ми дійдемо до логічного завершення і пройдемо всі поправки... Якщо ми встигнемо обробити всі правки - будемо голосувати цей закон до нового року. Якщо все правки не опрацюємо, то було б логічно перенести це на наступний рік", - сказав Халімон в коментарі "Обозревателю".

Як повідомляв "Апостроф", в ході зіткнення між протестуючими та правоохоронцями 17 грудня під стінами Верховної Ради в Києві є постраждалі.