RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

"Анаконда-2016": з'явилися нові фото масштабних навчань українських військових в Польщі

В мережі опублікували нові фотографії з навчань механізованого батальйону литовсько-польсько-української бригади (ЛитПолУкрбриг) на польському полігоні Нова Демба в рамках військових навчань НАТО "Анаконда-2016", яка відпрацьовувала знешкодження бандформувань.

Фотографії опубліковані на сторінці Генерального штабу Збройних сил України (ЗСУ) в соцмережі Facebook.

Як повідомляє Генштаб, за легендою навчань, розвідка багатонаціональної бригади виявила незаконне збройне формування в населеному пункті. 5-й механізований батальйон отримав завдання взяти територію під контроль, забезпечити безпеку цивільного населення і знешкодити супротивника. Командир польського батальйону наказав механізованій роті на БМП-1 оточити територію проведення операції. Коли бандформування відмовилося здатися, на місце прибув польсько-український підрозділ на "Хаммерах".

За виконанням практичних дій спостерігали Міністр національної оборони Польщі Антоні Мацеревич і командувач Сухопутними військами США в Європі генерал-лейтенант Бен Ходжес.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно відбулися навчання десантно-штурмової бригади Високомобільних десантних військ України.