RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Голлівудський актор російського походження загинув в автокатастрофі

Американський актор російського походження Антон Єльчин загинув в автокатастрофі

Про це повідомляє TJournal.

Інформацію про загибель актора підтвердила його агент Дженіффер Аллен. Загиблому було 27 років.

Згідно з даними TMZ, поліцейські виявили тіло Єльчина затиснутим між машиною і цегляним поштовою скринькою на крутий автомобільної доріжці поряд з його будинком. Двигун машини був включений, на перемикачі стояла нейтральна передача.

Актор Антон Єльчин народився в 1989 році в Ленінграді в родині професійних фігуристів. У тому ж році, коли Антону виповнилося півроку, його сім'я емігрувала в Америку. Перші акторські успіхи Єльчин почав здійснювати ще в 90-х роках. Тоді він навіть був у числі претендентів на роль Гаррі Поттера.

Справжня популярність прийшла до Ельчину після ролі Чарлі Бартлетта у фільмі "Витівки в колежді". Пізніше він зіграв роль Павла Чехова у перезапуску кінофраншизи "Зоряний шлях". Прем'єра третьої частини перезапущенной саги — "Стартрек: Нескінченність" — призначено на липень 2016 року.

Як повідомляв "Апостроф-Лайм", в ніч на понеділок, 13 червня, у віці 46 років помер російський актор театру і кіно, телеведучий, режисер і продюсер Олексій Дайнеко.

В Швейцарії 6 червня на 86-му році життя помер Віктор Корчнойлегендарний радянський, згодом швейцарський шахіст, гросмейстер (1956), претендент на звання чемпіона світу з початку 60-х років XX століття.