RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Порошенка показали міжнародну соціальну рекламу проти Путіна в ПАРЄ

Постійний представник України при Раді Європи Дмитро Кулеба показав плакати в ПАРЄ, спрямовані проти політики президента РФ Володимира Путіна.

Відповідне фото Кулеба опублікував у своєму Twitter.

"Українська делегація в ПАРЄ веде інформаційну роботу і на кожному стенді ставить колегам гарне питання", — прокоментував Кулеба фотографію.

На плакаті назви країн, які випробували на собі агресію з боку Росії, такі як Фінляндія, Польща, Естонія, Латвія, Афганістан, Грузія та інші, виведені в формі боєголовки.

"І зараз Україна", — свідчить напис у центрі плаката.

Нагадаємо, 9 квітня президент Петро Порошенко призначив Дмитра Кулебу на посаду постійного представника України при Раді Європи.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі з'явилося відео виступу 20 червня української льотчиці та народного депутата Надії Савченко на робочому засіданні групи Європейської народної партії (ЄНП) у рамках пленарного засідання Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ).

Парламентська асамблея Ради Європи (ПАРЄ) на засіданні в четвер, 21 квітня, прийняла резолюцію, в якій закликала країни Ради Європи ввести санкції проти осіб, причетних до порушення прав засудженої в Росії української льотчиці Надії Савченко.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ