RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Росія знімає санкції з Туреччини: путінці обурюються

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив про поетапне скасування санкцій проти Туреччини.

Про це повідомляє РИА Новости.

"Згідно з цим дорученням (про скасування санкцій проти Туреччини, – "Апостроф") треба підготувати пропозиції щодо зміни відповідних рішень, тобто і коригування указу, і постанови уряду. Діяти будемо поетапно. Тут необхідно, з одного боку, відміняти ці обмеження з урахуванням поліпшення загальнополітичного фону, ну, звичайно, не на шкоду російським виробникам і тим партнерам, які вже зайняли вивільнені ніші російського ринку", — сказав прем'єр РФ.

Зазначимо, що напередодні російський президент Володимир Путін доручив уряду прибрати адміністративні обмеження в туристичній сфері щодо Туреччини.

Вищезазначені слова Медведєва викликали обурення у прокремлівськи налаштованих російських інтернет-користувачів.

"До чого ж легко ми йдемо на повідку", "А що, турки вже публічно вибачилися? Виплатили нам компенсацію за збитий літак? Виплатили компенсацію родині загиблого пілота? Ні?! Тоді якого дідька ми біжимо попереду воза?", "Не потрібен нам овоч Турецький, нам потрібно піднімати своє сільське господарство! Чи вже все проплачено??????", "А компенсацію за літак і родичам загиблих? А визнання, що СУ24 був збитий над територією Сирії?", "Даремно...(( Треба давити цю квазідержаву, що підтримує тероризм", - коментують новину користувачі мережі з РФ.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно Росія і Туреччина домовилися про нормалізацію відносин.