RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Стало відомо про нові втрати Путіна в Сирії: названі прізвища

Російське ЗМІ назвало імена військових РФ, які перебували на борту російського бойового вертольота Мі-35, який був збитий 8 липня, в сирійській провінції Хомс.

Про це повідомляє Lenta.ru з посиланням на свої джерела.

На борту вертольота перебували пілот — полковник Ряфагать Хабібуллін, командир 55-го окремого полку армійської авіації, що базується на аеродромі Кореновська в Краснодарському краї, і льотчик-оператор лейтенант Долгін (ім'я не уточнюється).

За словами джерела, тіла загиблих були з боєм евакуйовані з місця падіння машини і доставлені у розташування російської військової частини вранці 9 липня.

Раніше, в ніч з 8 на 9 липня, джерела агентства "Інтерфакс" повідомили про втрату вертольота Мі-24 — більш старої модифікації, зовні похожого на Мі-35. Міністерство оборони РФ поки що спростовує дану інформацію.

Як повідомляв "Апостроф", 24 червня в білоруському місті Гродно поховали 42-річного військовослужбовця, який загинув під час військової операції Росії в Сирії.

23 червня бойовики терористичного угруповання "Ісламська держава" опублікували фото, знайдені у російських військовослужбовців, які нібито загинули в Сирії.