RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Церковник Путіна виступив з расистською заявою про похід "руського миру" на Францію

Опальний священик Російської Православної Церкви Всеволод Чаплін розкритикував представників християнських церков у Франції за м'яку позицію щодо зростання рівня тероризму в Європі.

Про це він написав у своєму Facebook.

"Загалом, «християнський істеблішмент» зраджує власний народ і остаточно втрачає довіру. А відновити її можна, тільки закликавши створювати християнське ополчення, прочісувати відомі райони і соцмережі, а потім викидати з життя всю багатотисячну соціальну базу терору – викидати в табори, чи за кордон. Ніякого іншого шляху самозбереження у Європи немає", - написав Чаплін.

Він заявив, що проект задобрювання терористів провалився.

"Така сьогодні реальність багатьох французьких католицьких парафій, в тому числі в центрі великих міст: дослужують 80-річні корінні французи, старіють 60-літні ксьондзи-поляки, які приїхали 20-30 років тому, а на зміну приходять майже тільки священики африканського або азійського походження. Ганебна повільна смерть колись великої церкви... З елементами добровільної евтаназії... Православ'я повинно прийти туди з гаслом християнської революції. Культурної і політичної", - пише Чаплін.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Чаплін прокоментував світовий ажіотаж навколо нової відеогри для смартфонів Pokemon Go.