RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

США влаштували Путіну нові проблеми з мостом в окупований Крим: росіяни сміються

Міністерство фінансів США розширило антиросійські санкції на ряд компаній РФ, що займаються будівництвом Керченського мосту в анексований Крим.

Про це свідчать дані, розміщені на сайті відомства, передає Lenta.ru.

Обмеження введені відносно компанії Мостотрест і федеральної державної установи "Управління федеральних автомобільних доріг "Тамань".

Також в список потрапила компанія "СГМ-Міст" — дочірня структура "Стройгазмонтажа", що займається будівництвом скандального мосту.

У прес-релізі міністерства фінансів наголошується, що відтепер американським громадянам і компаніям заборонено укладати будь-які угоди з "Мостотрестом".

"Фі, завтра ж з'явиться нова компанія", "Не подна*руть, так підгадять", "І далі що? Ніби цей товарний поїзд можливо зупинити. Як малі діти", "З тим же успіхом США може запровадити санкції проти сусідньої галактики", "Заздрять, що у Росії є куди міст будувати, а у них то Криму немає", "Будь-яка компанія для обходу будь-яких "санкцій" може перевести роботи на іншу юрособу, це стандартна практика", "Єдине, на що здатна країна, яка вважає себе світовим лідером, це пакостити і гадити", - злостивлять росіяни в коментарях до новини.

Як повідомляв "Апостроф", у причетності до будівництва Керченського мосту в окупований Крим запідозрили зареєстровану в Києві фірму.