RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Путінці знущаються над Обамою через його зустріч з лідером Філіппін

Новину про зустріч президента США Барака Обами і президента Філіппін Родріго Дутерте, який раніше образив американського лідера, а потім вибачився перед ним, викликала хвилю уїдливих насмішок у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

Зустріч Обами і Дутерте в неформальній обстановці на саміті лідерів країн Південно-Східної Азії в Лаосі активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

В Associated Press, посилаючись на філіппінського міністра закордонних справ Перфекто Ясая, повідомили, що глави двох країн зустрілися в залі, де чекали початку гала-вечора. За словами Ясая, Обама і філіппінський лідер обмінялися люб'язностями і були останніми, хто покинув кімнату.

"Обама пробив дно. Його і його матір принизили, а він навіть не зажадав сатисфакції", "Обамка тупо прогнувся і схавав образу", "Президенту Філіппін просто завадили дати стусана Обамке", "Що він сказав? "Привіт, син повії?", "Так весь світ так вважає, що Обама — сучий син, фашист і антисеміт", "Обама : "А що на правду ображатися?", "Цимес в тому, що він його так назвав не перший раз. А взагалі, звичайно, забавно. США вже не торт", "Ех, дрібнішають піндоси, пора добивати", "Тільки ледачий не штовхає смаглявого. Сам винен", "А Путін такого б не пробачив, віджав б пару островів у Філіппін", "Саме час Філіппінам вступати в митний союз", — коментують зустріч Обами і Дутерте путінці.

Як повідомляв "Апостроф", президент Філіппін Родріго Дутерте назвав Барака Обаму "сином повії".