RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У США розповіли про відправку нової зброї РФ у Сирію: у путінців ажіотаж

Росія розмістила в Сирії новітні системи ППО С-300ВМ (SA-23 Gladiator за термінологією НАТО).

Про це повідомляє американський телеканал Fox News, передає прокремлівський ресурс "РИА Новости".

ЗМІ зазначають, що можливості цього озброєння включають перехоплення літаків і крилатих ракет, які перебувають на озброєнні США. Журналісти додають, що в терористичних угруповань у Сирії відсутні літаки і крилаті ракети.

Ця новина викликала ажіотаж у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

"А що тут такого не зрозумілого. Техніка знаходиться в доках і давно, як попередження, США і коаліції, що не підтримуйте ІДІЛ авіапідтримкою, можна буде й поплатитися. Хоча ООН ще так і не засудила вторгнення коаліції в Сирії. А час це зробити", "проти....... Ірану або Півн. Кореї. Потрібне підкреслити", - такі найпопулярніші коментарі на сайті "РИА Новости".

"Так у нас про це знає кожен карапуз: система С-300 призначена для оборони від агресивної Північної Кореї і від не менш агресивного Ірану. Де б вони не перебували )) Їжте, не обляпайтеся", "Масштабної війни не буде, а наявність ППО буде заважати США влаштовувати провокації, типу вибачте, ми не туди скинули бомби...", "системи ППО не можуть бути спрямовані проти когось, система має оборонний характер, не хочете з ними мати справу, не літайте туди, куди не просять", - пишуть путінці в коментарях на пропагандистському сайті RT.

Як повідомляв "Апостроф", російські журналісти згадали ймовірність початку Третьої світової війни в Сирії.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ