RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Сирійський демарш США: заява Трампа викликала ажіотаж в Росії

У росіян викликала бурхливу реакцію заява кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа про те, що договір зі Сполученими Штатами з приводу перемир'я в Сирії розірвала Росія.

Про це він сказав на мітингу в штаті Арізона, передає "Ехо Москви".

Трамп підкреслив, що розірвавши угоду, Кремль тим самим проявив неповагу до президента США Барака Обами і кандидата від демократів Хілларі Клінтон, яка займала посаду держсекретаря. Трамп сказав, що "Росія вийшла з угоди щодо Сирії і зараз вони стріляють, бомблять і все в такому роді".

Свої емоції з цього приводу росіяни висловлюють в коментарях до новини, опублікованої на сайтах "Ехо Москви" і "РИА Новости".

"Погоджуся з Трампом, вся Росія не тільки не поважає, але й банально зневажає безпринципних баблодоїв з виняткової країни", "Повагу треба заслужити своїми справами, вчинками, поведінкою. І головне - поважати своїх партнерів! :-)", - пишуть росіяни.

Як повідомляв "Апостроф", російський блогер Анатолій Несміян, який є прихильником так званого проекту "Новоросія", розповів, до чого призведе відмова США вести переговори з РФ щодо Сирії.